Archief Eendagsgasten


ARCHIEF | Jeroen Zijlstra & Tjitske Jansen

Verplaatst van 17 december naar 30 november 2017

UITVERKOCHT

Fonkelnieuwe liedjes van Jeroen Zijlstra worden gezongen, afgewisseld door de verhalende poëzie van Tjitske Jansen die hier en daar voorzien zijn van onderliggende muziek.

Een literaire muzikale avond waarop de poëtische teksten van Tjitske Jansen en de pop en jazzmuziek van Jeroen Zijlstra samenkomen. Swingend, kwetsbaar en direct. Jansen leest voor uit haar bundel Voor altijd voor het laatst. Hierin vertelt ze over haar leven. Over opgroeien in Barneveld in de jaren '70 en '80, studeren in Arnhem in de jaren '90, over Utrecht, Schotland, Amsterdam. Ze portretteert, scherp, liefdevol en met de nodige humor ouders en broers, juffen en meesters, pleegouders, leraren, vrienden, geliefden, zichzelf. Zijlstra zingt en maakt muziek. Zonder opsmuk, want die hebben Jansen en Zijlstra niet nodig.
 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt).
Lees hier meer.