Archief Eendagsgasten


ARCHIEF | BEATRICE VAN DER POEL & TIM EIJMAAL

BEATRICE VAN DER POEL & TIM EIJMAAL
een gloedvol en persoonlijk concert vol weemoed, blues en poëzie

Beatrice speelt haar mooiste liedjes en gloednieuw materiaal van haar pas verschenen album Montere Weemoed dat door Frits Spits in de Taalstaat werd gelanceerd.

Geïnspireerd door haar samenwerking met auteur Thomas Verbogt waarmee ze afgelopen seizoen een voorstelling maakte, bracht ze onlangs een nieuw album uit. Beatrice laat zich niet in 1 hokje plaatsen en zoekt de muzikale grenzen op; pop, jazz, kleinkunst, Soul & Blues worden met elkaar vermengd.
Songs schrijft ze op gitaar of op haar vintage lapsteel uit 1936.
Voor een gedicht van de overleden tv presentator en dichter Wim Brands schreef ze de muziek.  
Gitarist Tim Eijmaal (speelt o.a. bij Sven Hammond, Matt Simons, New Cool Collective) arrangeerde en produceerde het album.
Samen brengen ze een gloedvol en persoonlijk concert vol weemoed, Blues, poëzie en een aantal vertaalde songs van Jimi Hendrix.

Beatrice bracht al eerder albums uit en verleent haar stem regelmatig aan luisterboeken o.a. Judas - Astrid Holleeder. Ze won in 2015 de Storytel Luisterboek Award met Een weeffout in onze sterren - John Green.
Haar voorstelling Electric Lady - een Nederlandstalige ode aan Jimi Hendrix – oogstte vier sterren recensies. Met Thomas Verbogt maakte ze in 2017 de literaire muziekvoorstelling Montere Weemoed en elke week is ze te horen als radio DJ bij 40up radio dat uitgezonden wordt op RTV Noord Holland.

 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie