Archief Eendagsgasten


ARCHIEF | Les Tigresses Rouges

zaterdag 7 april - aanvang 20.30

Speciaal voor u uit België: Les Tigresses Rouges, winnaars van het Utrechts Kleinkunst Festival 2016

“De dames hadden op ‘n doordachte wijze een programma in elkaar gezet, wat een mix bracht van verrassing, muzikaliteit, absurditeit en humor. Resultaat: pure entertainment!“ (Utrechts Kleinkunstfestival)

Les Tigresses Rouges brengen meerstemmig muzikaal cabaret in het Nederlands en het Frans.

Deze ietwat onhandige femmes fatales gunnen je een blik op hun kleine kantjes. In deze wereld strijden ze dagelijks met het vrijgezellenbestaan: hun strijdlustige kant. In deze wereld zwaaien katachtige vrouwen de plak: hun dominante kant. In deze wereld is niets zwart-wit, maar eerder dierenprint-rood: hun passionele kant. 
 
Ze zijn aanspreekbaar, maar benader hen best langzaam met een lekker brokje én stevige handschoenen. Beschouw dit alvast als de eerste van de wijze lessen van de Tigressen. Een totaalspektakel dat herkenbaar zal zijn voor elke vrouw (en elke man die het aandurft)!
 

THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie