Archief Eendagsgasten


ARCHIEF | Hark! en Co | R.L. Stevenson UITGESTELD

Let op! Dit concert is verplaatst naar een nog nader te bepalen datum in het najaar. Als u kaarten besteld heeft ontvangt u hierover bericht.

Hark! en Co

Hark! en Co is een ensemble onder leiding van componist Harke Jan van der Meulen dat ‘vintage pop op klassieke instrumenten’ maakt met referenties naar Nits, Spinvis, Ho Orchestra en Awkward I. In 2017 is een cd uitgebracht met de titel “R.L. Stevenson” waarin een aantal gedichten van de Schotse schrijver en dichter Robert Louis Stevenson op muziek zijn gezet. Medewerking werd verleend door oa Henk Hofstede (Nits) en Vera van der Poel. In de Roode Bioscoop zal Hark! en Co deze keer niet spelen met strijkers maar met accordeonist Peter van Os. Daarnaast zullen er gedichten van Stevenson worden voorgedragen door Andy Bruce.

 

Harke Jan van der Meulen – zang, percussie, compositie

 

Vera van der Poel – zang

Steef Vellinga – gitaar

Elly Abas – piano

Peter van Os – accordeon, trombone

Andy Bruce – voordracht


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie