Archief Extra Voorstellingen

ARCHIEF | FRINGE | My Name Is: Woman

6 september - 21:30 uur
7 september - 19:30 uur

9 september - 21:30 uur
10 september - 20:30 uur

In een intieme en kleinschalige setting neemt Violetta Lazin je mee op een muzikale en persoonlijke reis van anti-Milosevic protesten in Belgrado naar IND-kantoren, de klaslokalen, rokerige cafés, ziekenhuizen en wereldpremières als operadiva. Het verhaal ontvouwt zich door middel van woorden en verschillende muziek-stijlen: opera, chanson, flamenco, Servische (volks)muziek en musical.

In een minimalistische setting met niet meer dan een barkruk, wat geprojecteerde dias, een piano en een eenmansorkest erachter. Violetta Lazin vertelt een persoonlijk verhaal van een nooit officieel verklaarde vluchteling waarin verlies een grote rol speelt.

ARTax Music is een jong hedendaags muziektheater gezelschap onder artistieke leiding van Violetta Lazin en Gianmaria Griglio. Hun missie is het stimuleren en verbeteren van het begrijpen van onszelf en anderen door gedeelde beleving van live muziektheater. ARTax Music is er van overtuigd dat hedendaags klassiek muziektheater en opera een creatieve vorm is die alle disciplines van kunst combineert en gebaseerd is op culturele tradities en talent van naties over de wereld. Met de menselijke stem als het instrument, is het zowel de meest natuurlijke, als de rijkste weerspiegeling van de wereldwijde gemeenschap van de 21e eeuw.

Kaarverkoop via het Amsterdam Fringe Festival

Archief Extra Voorstellingen

MEER Archief Extra Voorstellingen