Archief Extra Voorstellingen


ARCHIEF | Flint | Sal Ek Altyd Wit Wees

**** in de Volkskrant

"Antjie Krogs poëzie knettert van liefde en wanhoop en Felix Strategier sleept je mee van begin tot eind. De Roode Bioscoop is een perfecte plek voor deze openhartige, intieme poëzie."

**** in de Theaterkrant
"Antjie Krog en Theatergroep Flint lijken voor elkaar gemaakt"

en een prachtrecensie in Jazznu.
"Sal ik altyd wit wees is een parel in het Nederlandse muziektheater, een multimediale voorstelling waarin met minimale hulpmiddelen een optimaal kunstniveau is bereikt." 

wo 6 & do 7 december 2017 | aanvang 20.30 uur

Theatergroep Flint | Sal Ek Altyd Wit Wees

reprise

Sal Ek Altyd Wit Wees is een multimediale voorstelling gebaseerd op het werk van de prominente Zuid-Afrikaanse dichteres Antjie Krog met superieure musici: Trombonist Wolter Wierbos, componist/pianist/bassist Ernst Glerum en acteur/zanger/accordeonist Felix Strategier. Videast Martijn Grootendorst plaatst met spel van video en licht spelers en bezoekers voortdurend in een ander (politiek) landschap.


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie

 

Archief Extra Voorstellingen

MEER Archief Extra Voorstellingen