Archief Laboratoire


ARCHIEF | Theatergroep Flint | Lucebert

aanvang 20.30 uur
 

In februari 2018 gaat LUCEBERT Alles van Waarde is Weerloos - gebaseerd op het werk van één van Neerlands grootste dichters van de 20ste eeuw - in première in Theater de Roode Bioscoop. Diezelfde maand verschijnt de door Wim Hazeu geschreven biografie van Lucebert bij uitgeverij De Bezige Bij.

De repetities van deze bijzondere muziektheatervoorstelling zijn begin november begonnen en al op 21, 22 en 23 december nodigen wij u uit om als eerste de uitkomst van dit proces te aanschouwen. LUCEBERT is een project waarin Flint de grenzen van tekstbenadering opzoekt met trompettist/componist/beatmaker Mark Nieuwenhuis, acteur/regisseur Wim Meuwissen, videast Martijn Grootendorst, acteur/zanger/ accordeonist Felix Strategier en Lucebert biograaf Wim Hazeu. Lucebert’s teksten lenen zich bij uitstek om in een modern jasje te gedijen, op het grensvlak tussen jazz, hedendaagse hiphop en elektronische muziek. 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie

 

Archief Laboratoire

MEER Archief Laboratoire