Archief Laboratoire


ARCHIEF | New Flint Poetry Orchestra (NFPO)

Terug in ons Theater!

HET NEW FLINT POETRY ORCHESTRA (NFPO) 

8 juli 2018

Een theatrale en muzikale reis door een wonderschoon poëzielandschap. De Poëzie-Express dendert voorbij in een fonkelnieuwe jas. Dit keer aan boord een bijzondere bezetting met altviool, cello en contrabas. Deze lage strijkers zuigen u mee in de wondere wereld van de groteske en humoristische teksten van Gerrit Achterberg, Paul van Ostaijen, Hugo Claus, W.B. Yeats, Ingrid Jonker en vele andere (inter)nationale grootheden.

  Felix Strategier noemt het "Een megalomaan project rond het net opgerichte NFPO, het New Flint Poetry Orchestra, een uitstalling van internationale teksten met fantastische strijkers. Klassiek qua bezetting maar zeer vooruitstrevend qua arrangementen. Spanning en sensaties gegarandeerd! "

Bezetting
Felix Strategier - Zang/accordeon/composities
Saskia Meijs - Altviool/violofoon/arrangementen
Marko Bonarius - Contrabas/arrangementen
Eilidh Martin - Cello/arrangementen


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant.

Klik hier voor meer informatie

 

Archief Laboratoire

MEER Archief Laboratoire