Archief Roode Zondagen

ARCHIEF | Hermine Deurloo en Rembrandt Frerichs - Living Here

zondag 26 november 2017 | aanvang 16.00 uur
Hermine Deurloo en Rembrandt Frerichs - Living Here

Hermine Deurloo (chromatische harmonica) en Rembrandt Frerichs (piano) speelden al samen in de hele wereld en het is hoog tijd dat ze in onze zaal te bewonderen zijn. In 2016 verscheen hun Cd ‘Living Here’ De samenwerking tussen Hermine en Rembrandt speelt sinds 2013. “Ik zoek altijd naar klanken die een mooie combinatie vormen met de mondharmonica”, zegt Hermine. “Rembrandt z’n composities zijn heel melodisch. Zijn spel is transparant maar ook avontuurlijk. Dit album heeft een lyrisch karakter. Om een tegenwicht te bieden aan de melodische stem heb ik ook gekozen voor cello in plaats van bas. Jörg Brinkmann is natuurlijk een meester. In de opnamen zit ook een element van instant composing, een aantal stukken zijn ontstaan uit ideeën en schetsen die daar ontstonden.”  

Hermine Deurloo – chromatische mondharmonica, Rembrandt Frerichs – Piano, Jorg Brinkmann – cello, Vinsent Planjer – drums


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie