Archief Roode Zondagen


ARCHIEF | Meral & Mundus Trio

zondag 1 april - aanvang 1600 uur - voorverkoop begint dinsdag 13 februari

Meral & Mʊndʊs Trio  

Actrice en zangeres Meral Polat en percussionist Sjahin During bundelen hun krachten en geven op 1 april hun eerste concert in De Roode Bioscoop. Hun team wordt versterkt met de Italiaanse Giuseppe Doronzo (Baritone Sax) en de Turkse Murat Ali Cenkiz (Toetsen)
Hun weg is een zoektocht tussen disciplines, tussen tijden, tussen geografische landschappen, culturen en geluiden van onze aarde, waar we allen een deel van zijn.
Iets dierlijks, intuïtiefs en beeldend. Eerst komt de ademhaling, het begin van alles. Dan een dialoog tussen ritme en gevoel, een oosterse klank, een westerse klemtoon vormt een woord, een theatraal beeld, een poëtisch verhaal. Een versmelting van identiteiten en disciplines. Die bewegingen verzamelen zich in een melodie die gecreëerd is in het moment. Het moment van ademhalen. Het begin van alles.


Meral Polat- zang
Giusseppe Doronzo- baritone sax
Murat Ali Cengiz- keys
Sjahin During- Percussion set

 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie