Eendagsgasten

Club Mathilde

wo 29 november | aanvang 20.30 uur | UITVERKOCHT

Let op! extra Club Mathilde op 27 wo december om 16.00 uur!

wo 27 december | 2 voorstellingen:

aanvang 16.00 uur (NOG KAARTEN BESCHIKBAAR)

aanvang 20.30 uur (UITVERKOCHT)

De voorstelling op 29 november is uitverkocht. U kunt zich wel inschrijven voor de wachtlijst. Zodra er kaarten vrijkomen en u aan de beurt bent, nemen wij contact met u op. 
Stuur dan een mail naar info@roodebioscoop.nl ovv Wachtlijst Club Mathilde

CLUB MATHILDE

Mathilde Santing gaat dit seizoen maar liefst 3 keer de akoestische grenzen van de Roode Bioscoop opzoeken. Onversterkt, soms fluisterend, dan weer vol uithalend met haar prachtige stem. In oktober en november begint ze met een reprise van haar succesvolle programma over Joni Mitchell, in december gaat ze met collega's de uitdaging aan. 

MATHILDE SANTING SINGS JONI MITCHELL

 "Mathilde Santing, zangeres met een stem waarvan ik nauwelijks kan geloven dat hij uit een mens komt, toert met de songs van Joni Mitchell. Die songs zijn prachtig en ze zijn ook voltooid verleden tijd, bijgezet op cd’s. Maar Santing onttrekt ze aan het verleden. De wildbloeiende, duikelende noten van Mitchell herschept ze, ze haalt ze naar zich toe en laat ze vrij om op te stijgen. Ze leven." (Joyce Roodnat in NRC)

THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt).
Lees hier meer. 

Woensdag 27 December 2017 - 16:00 uur
bestel hier uw kaarten