Eendagsgasten


Elizabeth Fadel & Floor Polder | Casa das Flores

Floor Polder (Nederlands) en Elizabeth Fadel (Braziliaans) zijn muzikanten die sinds 2014 samen spelen en een uniek duo vormen met dwarsfluit, piano, elektronische effecten en zang. Hoewel hun muzikale achtergrond verschillend is, is de Braziliaanse muziek de rode leidraad in hun shows.
 
 

Elementen van jazz en klassieke muziek worden gebruikt met vooral veel nadruk op improvisatie. Ze hebben een mooi repertoire van de betoverende muziek van Egberto Gismonti, Hermeto Pascoal maar ook hun eigen muziek is echt een beleving. Dit duo is niet in een hokje te plaatsen en daardoor een aanrader om eens mee te maken! 

Hun werk wordt geproduceerd in hun thuis studio in Rotterdam de wel bekende "casa das flores" . Elke zichzelf respecterende Braziliaanse muzikant is daar al eens op bezoek geweest, zoals Hamilton de Holanda, waar ze ook het podium mee mochten delen in Rio de Janeiro. Hun concerten worden dan ook niet alleen in Nederland maar ook in Brazilië zeer gewaardeerd! 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: inclusief diner (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie

Zaterdag 3 November 2018 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten