Laboratoire

Theatergroep Flint | Lucebert

do 21, vr 22, za 23 december  | aanvang 20.30 uur
voorverkoop start woensdag 6 september 

 

In februari 2018 gaat LUCEBERT Alles van Waarde is Weerloos - gebaseerd op het werk van één van Neerlands grootste dichters van de 20ste eeuw - in première in Theater de Roode Bioscoop. Diezelfde maand verschijnt de door Wim Hazeu geschreven biografie van Lucebert bij uitgeverij De Bezige Bij.

De repetities van deze bijzondere muziektheatervoorstelling zijn begin november begonnen en al op 21, 22 en 23 december nodigen wij u uit om als eerste de uitkomst van dit proces te aanschouwen. LUCEBERT is een project waarin Flint de grenzen van tekstbenadering opzoekt met trompettist/componist/beatmaker Mark Nieuwenhuis, acteur/regisseur Wim Meuwissen, videast Martijn Grootendorst, acteur/zanger/ accordeonist Felix Strategier en Lucebert biograaf Wim Hazeu. Lucebert’s teksten lenen zich bij uitstek om in een modern jasje te gedijen, op het grensvlak tussen jazz, hedendaagse hiphop en elektronische muziek. 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt).
Lees hier meer. 

Donderdag 21 December 2017 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten
Vrijdag 22 December 2017 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten
Zaterdag 23 December 2017 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten