Laboratoire


Cor Bakker voor de leeuwen

donderdag 27 september (UITVERKOCHT), 25 oktober (UITVERKOCHT) en 22 november (UITVERKOCHT) 2018 | aanvang 20.30 uur

NIEUWE DATA BEKEND! donderdag 28 februari, 28 maart en 25 april 2019 | aanvang 20.30 uur. De kaartverkoop van de nieuwe voorstellingen is ook gestart.

Cor Bakker | Cor Bakker voor de Leeuwen
In de serie Laboratoire Artistique Sans Limite biedt de Roode bioscoop een artiest de ruimte om drie dagen te experimenteren, om gasten uit te nodigen en om nieuwe muzikale wegen te bewandelen. Pianist en alleskunner Cor Bakker gaat nog een stapje verder. Hij kiest ervoor om zelf proefdier te zijn in zijn eigen laboratorium.

Drie avonden wordt hij voor de leeuwen gegooid. Er staat een vleugel, er is publiek, maar wie is zijn gast? Is het iemand uit de jazz, uit de kleinkunst of misschien wel uit de klassieke wereld? Is het een vrouw, een man? Is het wel een muzikant?
Pas op het allerlaatste moment wordt de identiteit van deze mystery guest onthuld. 
Zonder een kans om zich voor te bereiden stort Cor Bakker zich (samen met het publiek!) in een avontuur waarvan niemand de inhoud kent, maar waarvan we in ieder geval weten dat  het van hoge kwaliteit, spannend en gevaarlijk is. 


Speciale gast en presentator van de avonden Jacques Klöters zorgt ervoor dat er niemand verdwaalt tijdens deze muzikale safari. 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: inclusief diner (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie

Donderdag 22 November 2018 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten
Donderdag 28 Februari 2019 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten
Donderdag 28 Maart 2019 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten
Donderdag 25 April 2019 - 20:30 uur
bestel hier uw kaarten