Roode Zondagen

Martin Fondse | The future is now!

zondag 15 oktober 2017
voorverkoop start 6 september 11.00 uur

Martin Fondse | The Future Is Now!

Boy Edgar Winnaar 2017 Martin Fondse neemt een voorschot op de toekomst en komt met een jonge groep musici naar de Roode Bioscoop.

Na twee jaar het Nationaal Jeugd Jazz Orkest te hebben geleid gaat hij nu de samenwerking aan met een aantal aansprekende talenten uit die groep. Jonge musici die nu zelf hun weg gaan in de Nederlandse muziekscene, die allen iets persoonlijks meenemen en zich profileren als een nieuwe generatie die initiatief neemt en opvalt.

Door zijn muzikale samenwerkingen met aansprekende musici uit jazz, klassiek, wereldmuziek en pop heeft Fondse een geheel eigen muzikale taal ontwikkeld, waarbij hij op sensitieve wijze deze verschillende wereld weet te combineren. 
Juist in de huidige generatie musici vindt hij al deze elementen terug: er was nog geen generatie die zo is opgegroeid met alom aanwezige voorbeelden en inspiratiebronnen dmv Youtube, Spotify en andere streaming media. 

Ze zullen composities spelen die Martin schreef voor het NJJO, uit de suite The Future is Now! Gebaseerd op verwachtingen van gerenommeerde wetenschappers en trendwatchers schreef hij een ode aan de toekomst. Met als uitgangspunt dat het nu al geschiedt!

Live muziek door musici van vlees en bloed: kom luisteren nu het nog kan!

Martin Fondse - piano, Fender Rhodes, Vibrandoneon
Kika Sprangers - saxen
Anna Serierse - zang
Sanne Rambags - zang
Gijs Idema - gitaar

Zondag 15 Oktober 2017 - 16:00 uur
bestel hier uw kaarten