Archief Eendagsgasten

ARCHIEF | De Mattheus Volgens Henk

.

vrijdag 30 maart -  aanvang 20.30 uur

de Mattheus volgens Henk

Onze vaste jaarlijkse bijdrage aan zeer vrolijk minimalistisch Pasen.

Wie kent hem eigenlijk (niet), de Mattheüs Passion van J.S. Bach? In deze theatrale muziekvoorstelling biedt Henk in vogelvlucht en op eigenzinnige wijze kenners van dit meesterwerk nieuwe inzichten. Henk biedt nieuwe luisteraars, voor wie deze compositie nog één groot mysterie is, globale richtlijnen.

Volgens Henk zelf dan.

Theatermaker Henk Zwart, videast Martijn Grootendorst, altvioliste Saskia Meijs en bassist Marko Bonarius geven in deze ultrakorte en theatrale versie van de Mattheüs Passion vernuftige inzichten die u als kenner nog niet had en globale richtlijnen voor de nieuwe luisteraar voor wie dit meesterwerk nog één groot mysterie is. De leukste, kortste en eerlijkste “fuck authenticity”- Mattheüs.

 


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie