Archief Eendagsgasten

ARCHIEF | REINIER BAAS & BEN VAN GELDER | SMASH HITS

.
Release Party Opening set door Tony Roe (solo)

Gitarist Reinier Baas en saxofonist Ben van Gelder zijn prominente figuren in de Nederlandse muziekscene en ze hebben de afgelopen jaren zelfs meer dan 200 keer samen opgetreden.

Deze gezamenlijke inspanningen hebben een samenwerking met het meervoudig Grammy Award winnende Metropole Orkest opgeleverd. Het resultaat daarvan is een gloednieuwe plaat met de naam 'Smash Hits' die op deze speciale avond in de Roode Bioscoop het licht zal zien.

Helaas past niet het hele orkest in de zaal, maar Ben en Reinier maken er samen een avond van die lichtverteerbaar is maar moeilijk te vergeten, met speciaal voor de gelegenheid geschreven nieuw repertoire en support acts.


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: inclusief diner (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie