Archief Extra Voorstellingen

ARCHIEF | Sarah Slean

Sarah Slean
Voorprogramma: Ian Kelly

Op zaterdag 21 september is de Canadese singer-songwriter Sarah Slean te bewonderen in Theater de Roode Bioscoop! De carrière van Sarah mag indrukwekkend genoemd worden: in vijftien jaar tijd bracht ze maar liefst acht albums uit, speelde ze in twee films, schreef ze twee poëziebundels en verzorgde ze het voorprogramma van onder anderen Alanis Morissette en Rufus Wainwright.

Sarah zal werk laten horen van succesvolle albums als 'Night Bugs' en 'The Baroness', maar de nadruk zal vooral liggen op haar laatste dubbelalbum 'Land & Sea' uit 2012. Het vrolijk klinkende 'Land' nam ze op samen met producer Joel Plaskett, 'Sea' schreef ze samen met de fameuze componist Jonathan Goldsmith en nam ze op met een 21-koppig orkest.

Liefhebbers van Tori Amos en Regina Spektor zullen zeker aansluiting vinden bij de theatrale muziek van Sarah Slean, die keer op keer weet te overdonderen met haar loepzuivere stem, prachtige teksten en imponerende pianospel. Samen met de Canadese zanger Ian Kelly verzorgt Sarah een heerlijke avond muziek in de intieme setting van de Roode Bioscoop!
www.sarahslean.com
www.iankellysmusic.com

Archief Extra Voorstellingen

MEER Archief Extra Voorstellingen