Archief Extra Voorstellingen

ARCHIEF | Horizon Trio | albumpresentatie Catch It If You Can

Steven Kamperman HORIZON TRIO

CD presentatie ‘Catch it if you can’

Een bevlogen Nederlandse altklarinettist, een betoverende Turkse zangeres en een groovende Roemeense gitarist/violist. Steven Kamperman, Sanem Kalfa en George Dumitriu voeren je mee in een avontuurlijke crossover waarin vette grooves, zinderende melodieën en speelse improvisaties samensmelten tot een volkomen eigen wereld. Leidraad vormen de verrassende composities van Steven Kamperman op poëtische teksten van de jonge Turkse dichter Orhan Günes.

Altklarinettist Steven Kamperman was jarenlang actief in het hart van de baanbrekende wereldjazzformatie Baraná. Zangeres Sanem Kalfa won in 2010 op indrukwekkende wijze het internationale Montreux Jazz Vocalisten Concours. Gitarist George Dumitriu won in zijn jeugd maar liefst zestien prijzen als klassiek violist alvorens hij zich ontwikkelde tot een bijzonder veelzijdige en avontuurlijke jazzgitarist.

"Betoverend" (Jazzenzo), "een prachtig drietal" (Parool) en "improvisatoren van hoog niveau" (Draai om je oren) schreef de pers al. Het Steven Kamperman HORIZON TRIO is een hartverwarmende groep waarbij je als vanzelf op het puntje van je stoel gaat zitten.

www.stevenkamperman.nl

Archief Extra Voorstellingen

MEER Archief Extra Voorstellingen