Archief Laboratoire

ARCHIEF | Claron McFadden

CLARON McFADDEN

" Can You Keep a Secret"

9,10,11 juni 2015 in de Roode Bioscoop 
Claron McFadden zang,  Tuur Florizoone  accordeon, Marine Horbaszewski cello,  Michel Massot tuba/trombone
3 avonden muzikale recherche voor zijn nieuwe muziektheater project " SECRETS"

Samen met Trio Massot/Florizoone/Horbaczewski duik ik in de fascinerende wereld van geheimen. Wat zijn geheimen? Waarom hebben we ze nodig en waarom is het zo moeilijk om ze te behouden?

Meer dan 100 mensen hebben anoniem hun geheimen aan ons toevertrouwt als basis materiaal voor ons nieuwe muziektheater project " SECRETS" dat op 6 en 7 november 2015 in het
 Ostade Theater in Amsterdam ide Nederlandse premiere zal hebben
We zijn nu in de fase van muzikale recherche/creatie en op 9,10 en 11 juni 2015 presenteren we elke avond in de Roode Bioscoop de vruchten van onze dagelijks recherche. Het is bijzonder hoe een geheim zijn eigen muzikale  setting aangeeft om tot leven te komen.
ik wil U  van harte uitnodigen om deze spannende muzikale fase bij te wonen, en misschien zelfs een geheim anoniem in onze "geheimendoos” te stoppen…,en wie weet, terug te zien en in de volledige voorstelling in November.

ciao,
Claron

 

"Ik ben ontzettend blij om weer in de Roode Bioscoop te mogen optreden, en wel drie dagen lang! Drie geweldige muzikanten zijn mijn gasten: Tuur Florizoone (accordeon), Michel Massot (tuba) en Marine Horbaczewski (cello). In ons klanklaboratorium gaan we op zoek naar nieuwe geluiden, bijzondere teksten en zielstrelende harmonieën. Drie avonden lang delen we ons onderzoek met u en ontstaat er verrassende interactie met het publiek. Ik nodig u uit om op deze spannende reis mee te gaan. Laten we samen verdwalen in dit geheime bos, we weten toch allemaal de weg!” - Claron McFadden 


Klik hier voor een overzicht van nog meer leuke Laboratoires!

Archief Laboratoire

MEER Archief Laboratoire