Archief Roode Zondagen

ARCHIEF | Dubbelprogramma: Lebbis en Erik van Muiswinkel

 

 

Dubbelprogramma Lebbis (Hans Sibbel) met ‘De Paardenpoetser’ en Erik van Muiswinkel met ‘De Olieworstelaar’!

Ter voorbereiding van de nieuwe solovoorstellingen die Hans Sibbel en Erik van Muiswinkel komend seizoen in de theaters spelen, gaan de heren in mei en juni samen het theater in!  

Hans Sibbel,  de man van de scherpzinnige ideeën, inspiratie en ongebreidelde energie is terug! Vol vuur en furieuze tirades tegen alles wat er niet deugt aan de wereld, probeert hij materiaal uit voor zijn nieuwe voorstelling ‘De Paardenpoetser’. Hans is van september 2015 t/m met mei 2016 avondvullend met ‘De Paardenpoetser’ te zien in de Nederlandse theaters.  

Erik van Muiswinkel staat er na zijn prijswinnende voorstelling ‘Schettino!’ alleen voor. Zonder band, maar mét ballen!  Een solovoorstelling van een charmante verhalenverteller, imitator, en liedjeszanger. ‘De Olieworstelaar’: gespierd cabaret van een theatrale mannetjesputter. Erik is van september 2015 t/m met mei 2016 avondvullend met ‘De Olieworstelaar’ te zien in de Nederlandse theaters.  

Deze voorstelling is helaas geheel uitverkocht. Wel kunt u zich opgeven voor de wachtlijst. Mochten er kaarten vrijkomen, nemen wij contact met u op.

Klik hier voor een overzicht van nog meer leuke Roode Zondagen.

LET OP: deze voorstelling isuitverkocht.
U kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst. Klik dan hier.