Archief

ARCHIEF | Pikketanissie driedaagse | UITVERKOCHT

Donderdagavond nog één kaart beschikbaar. Vrijdag en zaterdag uitverkocht.

Op veler verzoek brengt Flint dit programma, met een selectie van smaakvolle liederen en ballades uit het roemruchte Jordaanrepertoire nog éénmaal.

Drie dagen lang worden de klassiekers ontdaan van hun valse sentiment en onbekend, uniek materiaal wordt aan de vergetelheid ontrukt. Met frisse arrangementen neemt Flint de toehoorder mee langs hoogte- en dieptepunten van Neerlands meest bezongen wijk.

De voorstelling is opgebouwd rondom de vergeten zwanenzang van Louis Davids, het Jordaanepos. Zelf heeft Davids deze cyclus nooit uitgevoerd. Theatergroep Flint zingt deze teksten jaren na dato alsnog.

Lief en leed, oproer en solidariteit. Een muzikaal portret van een dorp in een grote stad. Van armetierige achterbuurt tot moderne yuppenwijk. Hoe dan ook, altijd met het hart op de tong.

NRC Handelsblad: ‘Jordaanrepertoire is elegant bij Flint'.

Met:
Felix Strategier en David Vos (zang en spel)
Djoeke Klijzing (cello) Joeri de Graaf (gitaar)
Regie: Eva Bauknecht


THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: inclusief diner (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie