Eendagsgasten

Stadsdorp Live | afl. 2: Lief & Leed

Maandag 8 Juni 2020 - 20:00 uur - € 7,50
bestel hier uw kaarten

In LIEF EN LEED praten Jaap Huisman en Maria Goos weer met weer geweldige gasten, te weten, Heleen de Jong en Thijs van Hillegonsberg,  Lies Barends en Faris Hader.

Thijs ging failliet, sliep in de nachtopvang en heeft nu, via het project Onder De Pannen, een kamer bij Heleen. Hoe gaat dat?
Lief en leed van Lies: Lies vertelt hoe het lief en het leed van de buurt bij haar over de drempel kwam.
Lief en leed als je jong bent: Safir Hader is achttien jaar en was twee keer bijna Amsterdammetje van het jaar. Waarom was hij twee keer genomineerd? 

IJsbrand van Veelen is er weer met zijn toverlantaarn, en Christa met de loterij. En er wordt gezongen. Misschien door Felix, misschien door Mario, de man van de afdeling beeld en geluid, want zingen kan hij ook nog eens.

De show is uitverkocht maar de volgende is op 18 mei met als thema: Oorlog en Vrede.  In mei vieren we 75 jaar bevrijding.  Wat betekent vrijheid en welke littekens heeft de oorlog achtergelaten?  We hopen dan onder andere Willem Nijholt en de acteur Arie Cupé te verwelkomen. Willem vertelt over wat de internering in een Jappenkamp voor zijn leven betekend heeft. Arie vertelt over zijn ouders, die in café hadden op de Haarlemmerweg, en die streden tegen de vrijlating van de Drie van Breda. Andere gasten zijn nog niet bekend.  

Tot dan!