Eendagsgasten

Ernst Glerum & Marzio Scholten

Scholten meets Glerum

Marzio Scholten (gitaar)

Ernst Glerum (contrabas/piano)

Een ontmoeting tussen twee musici uit verschillende generaties met als doel het tot stand brengen van een diepgaand muzikaal gesprek, waarbij het avontuur niet geschuwd wordt… Gitarist Marzio Scholten en bassist/pianist (en tevens Boy Edgar Prijswinnaar) Ernst Glerum gaan de confrontatie met elkaar aan.

Tijdens een backstage ontmoeting in 2015 merkten de twee eigenzinnige musici dat er een persoonlijke klik was, maar kwamen ze ook tot de conclusie dat ze nog nooit met elkaar gespeeld hadden. Daar moest en zou verandering in komen. En zo geschiedde; Scholten nodigde Glerum uit voor een duo-concert en dat smaakte naar meer.

Een combinatie van hun beider eigen werk, bestaande liedjes en improvisaties zorgt voor een gevarieerd repertoire balancerend tussen blues, jazz, impro en Americana.

THEATERDINER

Voor deze voorstelling kunt u gebruik maken van het Theaterdiner: kaarten voor de voorstelling inclusief een diner bij het nabijgelegen Café-restaurant 't Blaauwhooft. Bij het bestellen van de kaarten kiest u dan voor de optie: Theaterdiner, incl. entree (zolang de voorraad strekt). Wij reserveren dan een tafel voor u. Neem uw bevestiging mee naar het restaurant. 
Klik hier voor meer informatie