Extra voorstellingen

Postscript | Introductio

Postscript is een ensemble oude muziek, gevormd door Artem Belogurov (USA/OEK), Octavie Dostaler-Lalonde (CAN), David Westcombe (VK) en Aysha Wills (CAN) die elkaar leerden kennen aan het Conservatorium van Amsterdam. 

Postscript wil kamermuziek vertolken op een frisse, spannende, en intieme manier. Er is ongekend veel - weinig uitgevoerde - muziek voor deze bezetting (twee barokfluiten, cello en klavecimbel), die ze met veel plezier uitvoeren. 

Postscript won in 2018 zowel de eerste prijs als de Sonderpreis op het Gebrüder Graun Concours in Duitsland, waarna ze een reeks concerten uitvoerden in de provincie Brandenburg.

In de zomer van 2019 hebben ze hun eerste album Introductio - een live album met Telemann als thema - opgenomen. Het album kwam begin oktober uit op hi-fi platenlabel TRPTK.

Een officiële lancering wilden ze in hun thuisbasis Amsterdam, op 18 januari 2020 in de Roode Bioscoop.

Bij dit evenement wordt Introductio verkocht voor een gereduceerde prijs. Ook is er de kans om met de artiesten te praten en de CD te laten signeren na afloop van het concert. Het zal een bijzondere avond zijn met zowel muziek van hun debuut CD als ander repertoire. 

aanvang 20.30 uur | entree €15  (studenten/stadspas €10,00)

Fotograaf: Marten Root