Theaterdiner

Theaterdiner

Een goede voorstelling maakt hongerig naar meer mooie voorstellingen maar ook naar een fijne maaltijd. Dus heeft Theater de Roode Bioscoop een mooie culinaire deal gesloten met het nabijgelegen eetcafé Blaauwhooft. Omdat zij met zorg en verse ingrediënten bijzonder lekker eten serveren. En omdat de muzikanten van de Roode Zondagen er al jaar en dag genieten van drank en spijs na hun optreden. 

Café t Blaauwhooft heeft de lekkerste kaasfondue van Amsterdam! En daarom is het er erg druk. U kunt dan ook tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling uw theaterdiner bestellen.

Hoe het werkt?

  • Op onze website zijn  Theaterdiner-kaartjes te koop in combinatie met één van de series van de Roode Bioscoop:
    Roode Zondag, Laboratoire Artistique of Eendagsgasten. 
  • U koopt uw Theaterdiner uit het keuzemenu via de kaartenknop van de gewenste voorstelling.
  • Een Theaterdiner bestaat uit een voorstelling + voorgerecht, hoofdgerecht en een kop koffie of  hoofdgerecht, nagerecht en een kop koffie.
  • Op een zondag kunt u na de voorstelling (omstreeks 19.00 uur) aanschuiven. Wanneer de voorstelling om 20.30 uur aanvangt, bent u van te voren (om 18.00 uur) welkom om een hapje te komen eten.
  • U kunt tot uiterlijk drie werkdagen voor de voorstelling reserveren, tot 16.00 uur.
  • Theater de Roode Bioscoop zorgt dat er een mooi tafeltje voor u wordt gereserveerd.
 
LET OP: Het Theaterdiner kan niet contant voldaan worden. U wordt na uw online reservering doorgelinkt naar iDeal. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Neem die bevestiging mee naar het restaurant.