Theater De Roode Bioscoop
COMBITICKET  DOEK & EEN FLINKE LINKSE VROUW 16 & 17 SEPTEMBER

COMBITICKET DOEK & EEN FLINKE LINKSE VROUW 16 & 17 SEPTEMBER

16 september | DOEK! (Maria Goos) met Casper van Bohemen & Linda Møller

17 september | EEN FLINKE LINKSE VROUW (Aaf Brandt Corstius) met Casper van Bohemen & Linda Møller

COMBITICKET DOEK & EEN FLINKE LINKSE VROUW 16 & 17 SEPTEMBER Je krijgt van ons NA de eerste voorstelling een fles wijn voor de prijs van een glas. Deze kun je dan lekker met je gezelschap in de nazit opdrinken en napraten over de voorstelling. Is je fles niet leeg op vrijdag, hangen we je naam er aan en mag je hem de volgende dag in de nazit verder opdrinken.

Vrijdag 16 sep. 2022 - 20:00 uur - € 35,00

vrijdag 16 september | DOEK  (Maria Goos) 

Lies en Ries zijn samen afgestudeerd aan de toneelopleiding.

Na jarenlang met furore samengespeeld te hebben, besluit Lies om met een gynaecoloog in Zuid-Frankrijk te gaan wonen. Na tien jaar staan Lies en Richard weer samen op de planken. Dat betekent vuurwerk.

Waarom zijn ze elkaar uit het oog verloren? En waar staan zij nu? Drie weken voor de première komt alles boven. Vrijheid en afhankelijkheid, liefde en kunst stromen door elkaar.

De acteurs, Casper van Bohemen en Linda Møller, schakelen tussen heden en verleden en tussen diverse personages. Het publiek wordt daarbij meegesleurd in een emotionele achtbaan vol humor, whisky en muziek

zaterdag 17 september | EEN FLINKE LINKSE VROUW

Margje heeft een groot hart voor mens, dier en plant. Zij redt graag schepsels van de straat. Dit keer haalt zij een uitdagend project in huis: Jan. Jan is vaak te vinden voor de supermarkt.

Maar is deze straatkrantverkoper wel zo oprecht en gutmensch Margje wel zo onbaatzuchtig als zij zich voordoen?

Een Flinke Linkse Vrouw van Aaf Brandt Corstius gaat over visite en vis, winners & losers en Homeless van Paul Simon.

Linda en Casper vinden elkaar in de geestige dialogen tussen twee eigenzinnige en totaal verschillende karakters en maken dit stuk tot een zinderend feest.


Regie: Ariane van Vliet

Spel: Casper van Bohemen & Linda Møller