Theater De Roode Bioscoop

Milou Mignon | 3 x 3 = 9 | dag 2

In concert- en podcastreeks 3 x 3 = 9 onderzoekt Milou Mignon het lied in al haar gedaantes. Hiervoor reist ze door de werelden van andere liedmakers en performers. Milou Mignon gaat met hen in gesprek én duet over steeds een ander thema. Het lied als protest, als medicijn, traditie, identiteit, entertainment.. Ze delen tips, tricks en bijzondere lessen over het leven als artiest.

Op 25, 26, 27 augustus vindt de première van de live shows plaats in de Roode Bioscoop van Amsterdam. Drie dagen in het teken van het lied en geheimen, het lied en tweelingschap, en het lied en erotiek.

26 augustus | De Tweeling

aanvang 19.00 uur en 21.00 uur

In deze editie gaan we op zoek naar verschillende vormen van verbintenis in het muzikale universum van tweelingbroers Aaron & Thomas Hanenberg. Met hun eigen Afro-jazz band ABINTU maken ze muziek geïnspireerd door Afrikaanse ritmes en Surinaamse thema's, verder spelen ze festivals en concertzalen af met frontmannen als Akwasi en Benjamin Fro. Deze avond spelen ze eigen werk in duo formatie, stukken met spoken word artist Marly en verschillende duetten met Milou. De muziek neemt het publiek mee van volks- tot wiegelied, van parasitisme (dissonantie) tot mutualisme (dromerige samenzang).

“Dit project wordt geproduceerd door Paradiso Melkweg Productiehuis en wordt gefinancierd door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland en Norma Fonds.”

Meer MILOU MIGNON | 3 X 3 = 9