Theater De Roode Bioscoop

Milou Mignon | 3 x 3 = 9 | dag 3

In concert- en podcastreeks 3 x 3 = 9 onderzoekt Milou Mignon het lied in al haar gedaantes. Hiervoor reist ze door de werelden van andere liedmakers en performers. Milou Mignon gaat met hen in gesprek én duet over steeds een ander thema. Het lied als protest, als medicijn, traditie, identiteit, entertainment.. Ze delen tips, tricks en bijzondere lessen over het leven als artiest.

Op 25, 26, 27 augustus vindt de première van de live shows plaats in de Roode Bioscoop van Amsterdam. Drie dagen in het teken van het lied en geheimen, het lied en tweelingschap, en het lied en erotiek.

Vrijdag 27 aug. 2021 - 19:00 uur - € 18,00
Vrijdag 27 aug. 2021 - 21:00 uur - € 18,00

27 augustus | Erotiek 

aanvang 19.00 uur en om 21.00 uur

In deze liveshow duiken we in de kunst van het erotische lied. Van haar ongemak, tot haar tederheid en magnetisme. Wat maakt een lied erotisch? Hoe vind je als (lied)maker en performer jouw authentieke erotiek? Milou stelt je voor aan burlesque danseres Fae Fortune en deelt verhalen van andere krachtige en integere performers.

Host: Lady Marmelade

“Dit project wordt geproduceerd door Paradiso Melkweg Productiehuis en wordt gefinancierd door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland en Norma Fonds.”

Meer MILOU MIGNON | 3 X 3 = 9