Theater De Roode Bioscoop
Livestream | Pelican Three

Livestream | Pelican Three

Pelican Three is het nieuwe trio van trompettist Dirk Beets, saxofonist en basklarinettist Iman Spaargaren en gitarist Mark Tuinstra

Vrijdag 23 apr. 2021 - 20:00 uur - € 8,00

Pelican Three wentelt zich vol overgave in eigenzinnige composities en schurkt behoeftig aan tegen een breed pallet aan klankkleuren.

De muziek van het trio beweegt zich van lyrische kamermuziek tot rauwe punk en van gevoelige vrije composities tot humoristische escapades met respect voor en kennis van de jazztraditie.

Intens samenspel van drie gelijkwaardige muzikale teamspelers brengt op een organische manier glasheldere verhaallijnen, gepassioneerde solo’s en gebruik van ruimte in deze ongebruikelijke bezetting bij elkaar.

Beets, Spaargaren en Tuinstra gaan het muzikale avontuur aan en hopen er ongeschonden uit te komen!

Bezetting:
Dirk Beets
- trompet, bugel,
Iman Spaargaren
- tenor saxofoon, bas klarinet,
Mark Tuinstra
– gitaar

Na betaling krijgt een link toegestuurd. Daarmee kunt u vanaf 19.55 uur inloggen. De voorstelling is alleen op de avond zelf nog terug te zien. Daarna niet meer.

dit concert is mede mogelijk gemaakt oor het Fonds Podium Kunsten 

Zo werkt het
Na betaling krijgt u 24 uur voor de uitzending een link toegestuurd. Daarmee kunt u vanaf 19.55 uur inloggen. De voorstelling is alleen op de avond zelf nog terug te zien. Daarna niet meer.