Theater De Roode Bioscoop
ROSA ENSEMBLE | DE VAL VAN CHRIS COUBERGH
Annaleen Louwes
ROSA ENSEMBLE | DE VAL VAN CHRIS COUBERGH
ROSA ENSEMBLE | DE VAL VAN CHRIS COUBERGH
ROSA ENSEMBLE | DE VAL VAN CHRIS COUBERGH

ROSA ENSEMBLE | DE VAL VAN CHRIS COUBERGH

De Val van Chris Coubergh

om zichzelf te vinden moest hij alles verliezen Als een zwaar gewonde man aanspoelt in de havens van Amsterdam, zet een eenvoudige politie-inspecteur alles op alles om zijn eigen duistere rol in een moordzaak te verhullen.

Dinsdag 19 apr. 2022 - 20:00 uur - € 20,00

Rosa speelt een live podcast krimi 

Met De Val van Chris Coubergh ontwikkelt Rosa een nieuw theatergenre: het live audiodrama. Twee succesvolle seizoenen van De Deense Detective waren de voorbereiding op deze luisterrijke theaterbelevenis. Het publiek is te gast in een hoorspelstudio en krijgt een draadloze koptelefoon op, om ook de kleinste nuances te ervaren. Kostuums en mis-en-scene geven richting aan de vertelling. Rosa spreekt, knispert, strijkt, fluistert, zingt en verbeeldt een film-noir voor je oren. 

Plot 

Inspecteur Coubergh en zijn hoogzwangere vrouw maken alles gereed voor de geboorte van hun eerste kind. Vlak voor zijn verlof doet Coubergh onderzoek naar de identiteit van een aangespoelde, gezichtsloze man. Recherchewerk en zwangerschap beginnen onheilspellende gelijkenissen te vertonen. Vanuit gene zijde wordt Couberghs leven afgeluisterd: het slachtoffer uit een vastgelopen moordzaak grijpt in tijdens de geboortenacht van zijn kind. 

Credits 

Tekst: Florian de Backere, 
Muziek: Floris van Bergeijk
Spel: Anne van Veen, Daniel Cross, Peter Jessen, Floris van Bergeijk en Florian de Backere
Eindregie: Ria Marks
Beeld: Eveline Didderen