Theater De Roode Bioscoop
GEANNULEERD | Seguir Vivendo | Lilian Vieira

GEANNULEERD | Seguir Vivendo | Lilian Vieira

dit concert is geannuleerd


Het nieuwe CD project Seguir Vivendo bestaat uit twaalf songs van de Amerikaanse singer/songwriter Michael Franks uitgevoerd door o.a. de Braziliaans-Nederlandse zangeres Lilian Vieira.

Zondag 30 jan. 2022 - 20:00 uur - € 18,00

 De keuze om Seguir Vivendo met Lilian te realiseren lag voor de hand; zij weet door haar roots als geen ander de Braziliaanse sfeer in de songs te vertolken. Ook trompettist Teus nobel, de strijkers van het Radio Filharmonisch Orkest en Roberto de Lujo & Friends -de huisband van WedgeView Studio’s- werkten mee aan deze CD.

Het project is een initiatief van Roeland Jacobs en Rob van Weelde die de Braziliaanse muziek en cultuur een warm hart toe dragen. Zo heeft Roeland eerder muziek van onder andere Antonio Carlos Jobim en Ivan Lins gearrangeerd voor strijkers van het Radio Filharmonisch Orkest. Samen hebben Rob en Roeland in 2006 de WedgeView Studios opgericht en zijn ze sindsdien betrokken geweest bij talloze muziekproducties zowel nationaal als internationaal. Recent is een WedgeView CD productie met Teus Nobel (Saudade) onderscheiden met een Edison.

Vanavond presenteert Lilian Vieira & band deze nieuwste Wedgeview productie met een Braziliaanse ode aan deze in het Portugees vertaalde songs van Michael Franks.Line up:

Lilian Vieira- lead zang, Udo Pannekeet - bas,
Marcel Serierse- drums, Daniel de Moraes – gitaar,
Roeland Jacobs-Rhodes, special guest: Breno Viricimo -gitaar

Luister hier naar de muziek op Seguir Vivendo

https://soundcloud.com/pgboostband/sets/lillian-inde-roode-bioscoop/s-38qi0T964r7?si=a458a390401a46d296f290dc980c70f1&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing