Theater De Roode Bioscoop
STADSDORP LIVE | DE UITWENDIGE MENS

STADSDORP LIVE | DE UITWENDIGE MENS

Bij welke groep wil je horen en welke kledingstijl past daar bij? Het is een van de vragen die aan de orde kunnen komen bij de eerstvolgende buurtshow op 27 november in de Roode Bioscoop. Wie loopt er nog op UGS, waarom is de pufferjas zo populair en waren de jaren zeventig en tachtig experimenteler dan deze tijd? Durven de jongeren van nu zich niet meer te manifesteren en was de dit jaar overleden stringskater echt de laatste die de grens opzocht?

We leggen het voor aan een interessant en zeer uiteenlopend panel. Dat zijn de kunstenaars Ans Markus, the lady in black, en aan Jan baron Von Hovell die de community Klabu heeft opgericht. Kleurrijk geklede sporters - wat moet je doen om erbij te horen? En dan gunt Swithin Panacho ons een kijkje in zijn kledingkast die uiteenloopt van zeer extravagant tot zakelijk - dat is afhankelijk in welk milieu je begeeft. Hij kleedt zich anders voor Nieuw-West dan voor het Leidseplein.

Ijsbrand van Veelen brengt live zijn column, vermoedelijk over de opkomst van vintage. De loterijkoningin Christa is weer van de partij en de muziek wordt gebracht door Mame N’Diak uit Senegal die live laat zien dat men in Afrika verder durft te gaan dan in het behoudende Nederland. We knutselen nog verder aan het programma want waar is de authentieke Jordanese vrouw gebleven? Duikt ze op in de zaal?

De kaartverkoop is begonnen en loopt! Maria Goos en Jaap Huisman presenteren de show.

Maandag 27 nov. 2023 - 20:00 uur - € 7,50