Theater De Roode Bioscoop
Stadsdorp Live | Heen en Weer

Stadsdorp Live | Heen en Weer

Iedereen kent het lied wel, De Veerpont van Drs P.
Heen en Weer, heen en weer en tot slot De boot is vol, de boot zinkt.
Heen en Weer is het thema van de volgende buurtshow.

Aanvang 20.00 uur | Toegang € 7,50
Presentatie: Maria Goos en Jaap Huisman

Maandag 26 sep. 2022 - 20:00 uur - € 7,50

Wat pendelen we toch op en neer en heen en weer. Als forenzen, als politieke twijfelaars, als trambestuurders, als mensen die nu eens dik dan weer slank willen zijn, als mensen die zich soms vrouw en soms man voelen. We zouden er avonden mee kunnen vullen. Zo is er Johan Struwe, woonachtig in Schellinkhout sinds 40 jaar – hij kan echter de buurt niet missen en rijdt twee keer per week naar zijn tabakshuis op de Haarlemmerstraat. Dat bestaat al sinds 1905.

Verder doen mee de schippers Norman Duinker en Nicole Hasselman die ponten over het IJ besturen. Nicoline Maarschalk Meijer is de drijvende kracht achter het Cantaproject Heen en Weer. Drs P. mag niet ontbreken: over hem vertelt Hanca Leppink, deskundige. Onze artiest van de avond is Liza van Zeijderveld, rasecht Jordanees die Nederlandse klassiekers brengt van Guus Vleugel, Joop Stokkermans, Annie MG Schmidt en Ivo de Wijs.

Natuurlijk mag de column van Ijsbrand van Veelen niet ontbreken en showt de loterijkoningin Christa haar nieuwste creatie - terwijl ze de lootjes trekt.