Theater De Roode Bioscoop

Theatercafé de Roode Remise

Theaterdiners
U kunt uw  avondje uit compleet maken met een diner bij Theatercafé de Roode Remise. Bij aankoop van uw kaartje heeft u de mogelijkheid hier direct een theaterdiner (drie gangen, 30 euro) aan toe te voegen. Twee uur voor aanvang van de voorstelling (bij middagvoorstellingen na afloop) staat er dan een tafel voor u gedekt in de Roode Remise. 

Dit geldt uiteraard niet voor voorstellingen in de Roode Bioscoop waar de maaltijd onderdeel is van het progamma of concert


Welkom bij de Roode Remise
Een prachtige plek waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van lokale, biologische, en voornamelijk vegetarische gerechten en dranken.

Het is geen toeval dat we zo dicht bij Theater de Roode Bioscoop zitten, want we zijn samenwerkingspartners. Zo kun je bij de Roode Remise terecht voor informatie over het theater en voor tickets. Organiseer je een activiteit in de Roode Bioscoop? Of heb je iets te vieren? Dan is de Roode Remise dé plek, voor catering in het theater of als locatie voor een feest of bijeenkomst. Een bittergarnituur, lunch, borrel of driegangendiner, alles is mogelijk en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

We hopen je snel te zien!

Theatercafe de Roode Remise

Joris Wondergem - bedrijfsleider
020 - 7370814 / 06 51 89 66 70
joris@rooderemise.nl
https://rooderemise.nl/