Theater De Roode Bioscoop
Monique Copper | kleinkind pianoconcert

Monique Copper | kleinkind pianoconcert

KLEINKIND PIANOCONCERT voor heel jong t/m heel oud.
Pianiste Monique Copper vertelt 2 klassieke verhalen aan de piano:
BABAR op REIS & HET BEEST van MONSIEUR RACINE.

aanvang 11.00 uur en 13.00 uur
volwassenen 15 euro | kinderen t/m 10 jaar 5 euro

Zondag 18 sep. 2022 - 11:00 uur - € 15,00
Zondag 18 sep. 2022 - 13:00 uur - € 15,00

Terug in de Roode Bioscoop! Nu met het volgende verhaal over het beroemde Olifantje: BABAR OP REIS en natuurlijk ook weer met het onvolprezen verhaal over Monsieur Racine.

Monique vertelt het verhaal, vertoont tekeningen en speelt pianomuziek
Babar op Reis. Nieuwe avonturen over dit inmiddels beroemdste olifantje: Babar. Componist Loek Dikker heeft voor Monique de muziek erbij geschreven.
Het Beest van Monsieur Racine Het onvolprezen verhaal van Tomi Ungerer over Monsieur Racine die in zijn tuin een merkwaardig beest aantreft. Bij dit verhaal heeft componist Jacques Bank voor Monique de muziek gecomponeerd.
Monique Copper is een Nederlandse pianiste die concerten geeft in binnen- en buitenland. Het meest bekend is zij met haar optredens waarbij het theatrale ook een rol speelt. Zo ontstonden reeds in de jaren 80, in samenwerking met componisten, tekstschrijvers, dichters en beeldend kunstenaars, uiteenlopende voorstellingen. Tomi Ungerer stond te juichen bij de uitvoering van ‘zijn’ Beest in Straatsburg.BVHaast bracht 2 CD's uit: ‘Het Olifantje Babar’ en Moessorgski’s ‘Schilderijen van een tentoonstelling’ met gedichten van Willem Wilmink. Verkrijgbaar aan de zaal.
www.moniquecopper.nl