Theater De Roode Bioscoop
Rick Treffers presenteert Levensdrift

Rick Treffers presenteert Levensdrift

Rick Treffers is gespecialiseerd in melodische, weemoedige pop. Liedjes over de liefde en het leven. In de Roode Bioscoop presenteert hij Levensdrift.

Vrijdag 26 aug. 2022 - 20:00 uur - € 18,00


De tien liedjes op Rick Treffers’ derde Nederlandstalige album Levensdrift laveren tussen angst en verlangen. Stemmig, melodisch en ingetogen. Drums of bas ontbreken nagenoeg. Dit geeft ruimte aan verbeeldingsrijke arrangementen, verzorgd door Treffers en de Amsterdamse multi-instrumentalist Theo Sieben, die ook meewerkte aan Treffers’ eerdere Nederlandstalige albums. Op het podium worden zij bijgestaan door de Valenciaanse, in Nederland woonachtige muzikant Alberto Amar.

Rick Treffers is een internationaal opererende singer-songwriter, gespecialiseerd in melodische, weemoedige pop. Liedjes over de liefde en het leven. Met zijn voormalige groep Mist uit Amsterdam tourde hij over de hele wereld, met een focus op Spanje, waar de troubadour-producer de afgelopen tien jaar deels woonde. Onlangs bracht hij twee albums uit. Het haast zonnige Looking For A Place To Stay en het ingetogen, sfeervolle Levensdrift. Beide albums kregen veel bijval in Nederland en Spanje.