Theater De Roode Bioscoop
Duo Encanto - Van Salon tot Cabaret

Duo Encanto - Van Salon tot Cabaret

Laat u in vervoering brengen door het synergetische samenspel van coloratuur mezzosopraan Natali Boghossian en pianist Hans van Beelen.

Zaterdag 08 jun. 2024 - 20:00 uur - € 18,00

Natali en Hans hadden het geluk elkaar net voor de pandemieën in 2020 te ontmoeten, en ze bleven tijdens die periode samenkomen en muziek maken om hoopvol te blijven. Ze realiseerden zich dat ze het leuk vinden om samen muziek te maken. Het duo trad voor het eerst samen op bij Opera Pietje in Theater Purmaryn in februari 2020.

Hun repertoire bevat zowel bekend als minder bekend prachtige liederen, opera-aria’s en cabaretstukken in verschillende talen en uit diverse stijlperiodes. Ze geloven dat elk stuk dat ze uitvoeren een microkosmos van drama is. Ze zorgen voor een gezellige muzikale ervaring vol humor, energie en emotie.

Tussen Natali en Hans is het publiek getuige van een duet, een dialoog. Hans vult Natali’s warme stem en aanwezigheid op het podium perfect aan met zijn oprechte muzikale gevoeligheid. Samen creëren ze een synergie. Vandaar hun naam Duo Encanto (wat ‘zingen’ en ‘betoveren’ betekent).

Meer informatie over Duo Encanto: https://duoencanto.com/